کد خبر:۸۵۲۹۹۴

عقبایی: اجاره‌نشینی از ۲۲ به ۴۲ درصد رسیده است

نایب رئیس اتحادیه مشاوران املاک با اشاره به اینکه اجاره‌نشینی از ۲۲ به ۴۲ درصد رسیده است گفت: بار‌ها در رابطه با دغدغه‌های مردم در این بخش هشدار دادیم، اما گوش شنوایی نبود.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، حسام عقبایی اظهار کرد: با توجه به تعطیلات کرونایی مردم و مستأجران بعد از ماه مبارک وارد بازار اجاره و خرید شدند و بخشی از قرارداد‌ها تا پایان تیرماه با توجه به مصوبه ستاد کرونا تمدید شد.

وی با بیان اینکه مردم با ارقام نجومی و رشد نامتعارف رو‌برو شدند، افزود: موجرین با توجه به تورم عمومی و رشد قیمت‌ها هنگام مواجهه با مشاوران مسکن همه کالا‌ها از جمله سوخت، اسنپ و هرچه گران شده را به نوعی از مستأجر خود می‌خواهند دریافت کنند تا این خلأ را پر کنند و آه مستأجران بلند شده است.

وی با بیان این‌که در این مسئله همه مسئولیم، اما مسئولیت بیشتر متوجه دولت است که در حوزه مسکن مردم باید گام جدی و اساسی بردارند و این بار از روی دوش مردم سبک شود، تصریح کرد: در زمان‌های گذشته وقتی موجری قیمتی نامتعارف می‌داد، مشاوران املاک می‌گفتند که روی این ملک کار نمی‌کنند، اما امروز هر فردی به مشاور املاک مراجعه و قیمتی نامطلوب اعلام می‌کند، مشاوران املاک کمتر او را بلاک می‌کنند و اگر موجر این نامتعارف بودن قیمت را از زبان چندین نفر بشنود، به خودش می‌آید.

نایب رئیس اتحادیه مشاوران املاک با بیان اینکه مشاور املاک باید ارشادی با مردم صحبت کند نه تکلیفی، گفت: واقعیت این است که مشاور املاک باید قاعده انصاف، شرافت انسانی و برقراری عدالت اجتماعی را با توجه به فشار‌های تحمیل شده به مردم رعایت کند و این را برای موجر درونی کند که دامنه تحمل مستأجران هم تا حدی است.

عقبایی با اشاره به اینکه نه تنها از اردیبهشت و خرداد بلکه از مهرماه سال گذشته دغدغه‌های خود را در حوزه اجاره مطرح کردیم و هشدار دادیم، گفت: بار‌ها گفتیم که امسال تمام شد، اما بیاییم از سال دیگر فکری برای مردم کنیم، اما کو گوش شنوا؟

حوزه مسکن تنها مربوط به مشاوران املاک یا تولیدکنندگان و انبوه سازان نیست بلکه دستگاه‌های مختلف دولتی و حاکمیتی در آن نقش دارند و باید با هم در یک هماهنگی کار کنند تا پایداری ایجاد شود.

وی یادآور شد: در حوزه مسکن استیجاری مجلس هفتم تا دهم کاری انجام ندادند، اما همه موافق انجام کار بودند و همچنین از دولت اصلاحات تا تدبیر و امید هیچ‌کاری در حوزه تسهیلات برای مسکن استیجاری انجام نشد. متأسفانه اجاره نشینی از ۲۲ به ۴۲ درصد رسیده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار